Home
 Diensten
Bestellen
Informatie
Contact
 
Nieuws - Algemene Voorwaarden - Datacenter - FAQ

Info Server
Het achterliggende (internet) netwerk is het belangrijkste aspect van onze dienstverlening, hier draait het uiteindelijk om.
Het netwerk is op een technisch hoog niveau opgebouwd.
Wij maken gebruik van het Proxio netwerk. Allron maakt enkel gebruik van uiterst zorgvuldig geselecteerde apparatuur van o.a. Cisco. Wij realiseren ons ten zeerste dat het ononderbroken functioneren van het netwerk op een snelle en betrouwbare manier van onschatbare waarde is voor uw en onze dienstverlening.

Het netwerk is verbonden met de Amsterdam Internet Exchange door een 1Gbit verbinding. De Amsterdam Internet Exchange heeft één van haar 4 PoPs binnen het Sara gebouw en het Proxio netwerk transporteert dit verkeer over een eigen cityring binnen Amsterdam naar de serverruimte in het gebouw van Easynet. In totaal heeft het proxio netwerk meer dan 155 peering sessies. In totaal zijn er meerdere transit verbindingen met een totale capaciteit van 2Gbit! Door dit grote aantal verbindingen kunnen wij zelfs wanneer een transitprovider uitvalt nog steeds hoge snelheden, betrouwbaarheid en continuïteit garanderen.

Netwerk Overzicht
Hieronder een overzicht met de netwerkkoppelingen op onze locaties.
Easynet
1 Gbit ConceptsICT
100 mbit TeleGlobe
100 mbit Fiberring